• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
39760Bathlife Duschhörn Vikbar Rakhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhorn/bathlife-duschhorn-vikbar-rak?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschhorn-vikbar-rak-stonefactory.se.jpgInStock3444SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhornDuschhörn Bathlife Vikbar Rak är en duschhörna med 6 mm härdat glas som håller hög kvalitet. Med gummilist nertill och de vikbara och infällbara dörrarna sparar den plats i mindre badrum och utrymmen. <p> Har ni utanpåliggande rör behövs nedan rördragningsprofil köpas till. <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/tillbehor/bathlife-rordragningsprofil-mangsidig-pabyggnad"><b>Rördragningsprofil</b> <p> Komplettera din dusch med en blandare och ett duschset. <p> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. </p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/bathlife_pdf/Anvandarmanual__64f7ae6e-ff64-4b1d-bcf2-23e128f778c0.pdf"><b>Installationsmanual</b> <p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/bathlife_pdf/Mattskiss__30be505d-f072-4ac8-88ef-ae99942a7f64.pdf"><b>Måttskiss</b>5299

Bathlife Duschhörn Vikbar Rak
Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.
bathlife
3444 SEK / st.
5299 SEK / st.

Artikelnummer: 1053712

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop