product
8649Bathlife Duschhörn Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglashttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-duschhorn-mangsidig-rak-vagg-klarglas-rak-dorr-klarglas?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschhorn-mangsidig-rak-vagg-klarglas-rak-dorr-klarglas-stonefactory.jpgInStock3152SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/mellandagsrea/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschhornDuschhörn Mångsidig inkluderar en duschvägg och en duschdörr; tillsammans utgör de ett duschhörn med <i>en</i> dörr. Både vägg och dörr är 6 mm tjocka och robusta gjorda av härdat säkerhetsglas. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och duschdörren har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna går att beställa som enskilda väggar eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder på duschvägg och duschdörr ovan! Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Produktblad-Mangsidig-2019-check.pdf"><b>Klicka här för att se manual</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-vagg.pdf"><b>Klicka här för att se installation av vägg</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-dorr.pdf"><b>Klicka här för att se installation av dörr</b> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Mångsidig</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td> 1900 mm</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Härdat säkerhetsglas</td> </tr> <tr> <td>Profil:</td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td>Glastjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>Placering:</td> <td>Mot vägg</td> </tr> <tr> <td>Antal dörrar:</td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Duschhörn</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>4849
Bathlife Duschhörn Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas
Bathlife Duschhörn Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas
Bathlife Duschhörn Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas
Bathlife Duschhörn Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas
Bathlife Duschhörn Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas

Bathlife Duschhörn Mångsidig Rak Vägg Klarglas + Rak Dörr Klarglas

bathlife
3152 SEK / st.
4849 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-01-22

Artikelnummer: 728477

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschhörn Mångsidig inkluderar en duschvägg och en duschdörr; tillsammans utgör de ett duschhörn med en dörr. Både vägg och dörr är 6 mm tjocka och robusta gjorda av härdat säkerhetsglas. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och duschdörren har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna går att beställa som enskilda väggar eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder på duschvägg och duschdörr ovan!
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för att se manual

Klicka här för att se installation av vägg

Klicka här för att se installation av dörr

Varumärke: Bathlife
Serie: Mångsidig
Höjd: 1900 mm
Material: Härdat säkerhetsglas
Profil: Aluminium
Glastjocklek: 6 mm
Placering: Mot vägg
Antal dörrar: 1 st
Typ: Duschhörn
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop