• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
8603Bathlife Duschdörr Mångsidig S/P Rak Klarglashttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-duschdorr-mangsidig-sp?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschdorr-mangsidig-rak-stonefactory.jpgInStock1450SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschdorrarDuschdörr Mångsidig är en 6 mm tjock och robust glasdörr i härdat säkerhetsglas som kan fällas både inåt och utåt. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och duschdörren har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna går att beställa som enskilda väggar eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder ovan! Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Produktblad-Mangsidig-2019-check.pdf"><b>Klicka här för att se manual</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-vagg.pdf"><b>Klicka här för att se installation av vägg</b> <BR> </BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationsanvisning-Rak-dorr.pdf"><b>Klicka här för att se installation av dörr</b> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Mångsidig</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td> 1900 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>700 mm / 800 mm / 900 mm / 1000 mm</td> </tr> <td>Material:</td> <td>Härdat säkerhetsglas</td> </tr> <tr> <td>Profil:</td> <td>Aluminium</td> </tr> <tr> <td>Glastjocklek:</td> <td>6 mm</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Duschdörr</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>21,2 kg / 24 kg / 26,8 kg / 29,5 kg</td> </tr> <tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>2340
 • Hem
 • Kök & Badrumsinredning
 • Bathlife Duschdörr Mångsidig S/P Rak Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig S/P Rak Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig S/P Rak Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig S/P Rak Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig S/P Rak Klarglas
Bathlife Duschdörr Mångsidig S/P Rak Klarglas

Bathlife Duschdörr Mångsidig S/P Rak Klarglas

bathlife

Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

1 450 kr
2 340 kr

Inkommer preliminärt 2020-03-30

Artikelnummer: 728451

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Duschdörr Mångsidig är en 6 mm tjock och robust glasdörr i härdat säkerhetsglas som kan fällas både inåt och utåt. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och duschdörren har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna går att beställa som enskilda väggar eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder ovan!
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för att se manual

Klicka här för att se installation av vägg

Klicka här för att se installation av dörr

Varumärke: Bathlife
Serie: Mångsidig
Höjd: 1900 mm
Bredd: 700 mm / 800 mm / 900 mm / 1000 mm
Material: Härdat säkerhetsglas
Profil: Aluminium
Glastjocklek: 6 mm
Typ: Duschdörr
Vikt: 21,2 kg / 24 kg / 26,8 kg / 29,5 kg
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Relaterade produkter
Bathlife Duschvägg Mångsidig Rak Klarglas
-38%

Bathlife Duschvägg Mångsidig Rak Klarglas

Flera storlekar

1 450 kr
bathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop