• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
13635Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Delvis Frostadhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-duschdorr-mangsidig-45-delvis-frostad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-duschdorr-mangsidig-45-delvis-frostad-stonefactory.jpgInStock1649SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/duschdorrarDuschdörr Mångsidig är en 6 mm tjock och robust glasdörr i härdat säkerhetsglas som är delvist frostat för minskad insyn. Profilerna är aluminium med lyftgångjärn och duschdörren har en gummilist nedtill. Precis som serienamnet antyder är alla delar i Mångsidig-serien kompatibla med varandra. De är helt vänd- och roterbara och passar på valfri sida. Alla väggarna går att beställa som enskilda väggar eller byggas ihop som duschhörn. Välj mellan mellan fyra olika bredder ovan! <p> <i>Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</i> 3249

Bathlife Duschdörr Mångsidig 45° Delvis Frostad


Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

bathlife
1649 SEK / st.
3249 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 40790605

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory