product
33890Bathlife Badkarsvägg Profilhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/badkarsvagg/bathlife-badkarsvagg-profil?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-badkarsvagg-profil-stonefactory.se.jpgInStock1196SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/badrumsinredning/duschdorrar-vaggar/badkarsvaggBadkarsvägg Profil i klarglas är ett bra komplement till ditt badkar. Duschväggen har aluminium profiler och är ställbar 20 mm. Tätlist mot karet medföljer. <p> Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. </p> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-badkarsvagg-profil-montering.pdf"><b>Klicka här för att se installationsmanual</b> <BR> 1495
Bathlife Badkarsvägg Profil
Bathlife Badkarsvägg Profil
Bathlife Badkarsvägg Profil

Bathlife Badkarsvägg Profil

bathlife


1196 SEK / st.
1495 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-02-08

Artikelnummer: 1053583

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkarsvägg Profil i klarglas är ett bra komplement till ditt badkar. Duschväggen har aluminium profiler och är ställbar 20 mm. Tätlist mot karet medföljer.

Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

Klicka här för att se installationsmanual

Specifikationer

VarumärkeBathlife
SerieProfil
TypBadkarsvägg
ProfilAluminium
FärgSvart
Bredd800 mm
GlastypKlarglas
Justerbar20 mm
Höjd1400 mm
Glastjocklek6 mm
MaterialHärdat säkerhetsglas
FormRak
PlaceringMot vägg

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop