product
8593Bathlife Badkar Rofull Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-badkar-rofull-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-badkar-rofull-vit-stonefactory.jpgInStock8969SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkar/mellandagsreaBadkar Rofull passar perfekt för den som har ett större badrum i behov ett oerhört snyggt designbadkar. Med sin perfekta runda symmetri, en diameter på 140 cm och ett frikostigt baddjup kommer din badrumsmiljö lyftas till en helt ny nivå estetiskt, utan att tumma på bekvämlighet. Två personer kan bada samtidigt i badkar Rofull. Karet levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och avloppsslang. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-badkar-rofull-vit-mattskiss.pdf"><b> Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Rofull</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber</td> </tr> <tr> <td>Front och Gavel:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Diameter:</td> <td>1400 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>580 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>440 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Överfyllnadsskydd:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Form:</td> <td>Rund</td> </tr> <tr> <td>Antal personer:</td> <td>2 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>50 kg</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>380 liter</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>13799
Bathlife Badkar Rofull Vit

Bathlife Badkar Rofull Vit

bathlife


8969 SEK / st.
13799 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-04-15

Artikelnummer: 728117

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkar Rofull passar perfekt för den som har ett större badrum i behov ett oerhört snyggt designbadkar. Med sin perfekta runda symmetri, en diameter på 140 cm och ett frikostigt baddjup kommer din badrumsmiljö lyftas till en helt ny nivå estetiskt, utan att tumma på bekvämlighet. Två personer kan bada samtidigt i badkar Rofull. Karet levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och avloppsslang.
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för måttskiss

Varumärke: Bathlife
Serie: Rofull
Färg: Vit
Material: Sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber
Front och Gavel: Nej
Diameter: 1400 mm
Höjd: 580 mm
Baddjup: 440 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Överfyllnadsskydd: Nej
Form: Rund
Antal personer: 2 st
Typ: Fristående
Vikt: 50 kg
Volym: 380 liter
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop