product
15112Bathlife Badkar Friskhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-badkar-frisk?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-badkar-frisk-ny-stonefactory.se.jpgInStock7149SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkar/mellandagsreaBathlife Frisk är ett badkar som placeras längs med en vägg i badrummet. Baksidan av badkaret är helt slät utan öppning. Badkaret är tillverkat i slitstark sanitetsakryl och är även förstärkt med glasfiber. Kombinationen med en rak baksida och rundad front skapar ett modernt och lyxigt badkar. Produkten levereras komplett med bottenventil, justerbara fötter och avloppsslang. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-badkar-frisk-installationsmanual-stonefactory.se.pdf"><b> Klicka här för installationsmanual</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-badkar-frisk-skiss-stonefactory.se.pdf"><b> Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Frisk</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber</td> </tr> <tr> <td>Front och Gavel:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>750 mm</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1600 mm</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>580 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>450 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Överfyllnadsskydd:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Form:</td> <td>Rektangulär</td> </tr> <tr> <td>Antal personer:</td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Mot vägg</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>50 kg</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>10999
Bathlife Badkar Frisk
Bathlife Badkar Frisk
Bathlife Badkar Frisk
Bathlife Badkar Frisk

Bathlife Badkar Frisk

160x75cm

bathlife


7149 SEK / st.
10999 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-03-12

Artikelnummer: 841599

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bathlife Frisk är ett badkar som placeras längs med en vägg i badrummet. Baksidan av badkaret är helt slät utan öppning. Badkaret är tillverkat i slitstark sanitetsakryl och är även förstärkt med glasfiber. Kombinationen med en rak baksida och rundad front skapar ett modernt och lyxigt badkar. Produkten levereras komplett med bottenventil, justerbara fötter och avloppsslang.
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för installationsmanual
Klicka här för måttskiss

Varumärke: Bathlife
Serie: Frisk
Färg: Vit
Material: Sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber
Front och Gavel: Ja
Bredd: 750 mm
Längd: 1600 mm
Höjd: 580 mm
Baddjup: 450 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Överfyllnadsskydd: Nej
Form: Rektangulär
Antal personer: 1 st
Typ: Mot vägg
Vikt: 50 kg
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop