product
8594Bathlife Badkar Fridfull Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-badkar-fridfull-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-badkar-fridfull-vit-stonefactory.jpgInStock4590SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarBadkar Rofull passar perfekt för den som har ett större badrum i behov ett oerhört snyggt designbadkar. Med stilren formgivning och mjuka linjer kommer ditt badrum att tas till en helt ny nivå estetiskt. Badkaret är gjort av högkvalitativt sanitetsakryl som är glasfiberförstärkt för extra hållbarhet. Levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och avloppsslang. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-badkar-fridfull-vit-mattskiss.pdf"><b> Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Fridfull</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber</td> </tr> <tr> <td>Front och Gavel:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>780 mm</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1700 mm</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>687 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>420 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Överfyllnadsskydd:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Form:</td> <td>Oval</td> </tr> <tr> <td>Antal personer:</td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>50 kg</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>10195
Bathlife Badkar Fridfull Vit

Bathlife Badkar Fridfull Vit

bathlife


4590 SEK / st.
10195 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 728118

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkar Rofull passar perfekt för den som har ett större badrum i behov ett oerhört snyggt designbadkar. Med stilren formgivning och mjuka linjer kommer ditt badrum att tas till en helt ny nivå estetiskt. Badkaret är gjort av högkvalitativt sanitetsakryl som är glasfiberförstärkt för extra hållbarhet. Levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och avloppsslang.
Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för måttskiss

Varumärke: Bathlife
Serie: Fridfull
Färg: Vit
Material: Sanitetsakryl, förstärkt med glasfiber
Front och Gavel: Nej
Bredd: 780 mm
Längd: 1700 mm
Höjd: 687 mm
Baddjup: 420 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Överfyllnadsskydd: Nej
Form: Oval
Antal personer: 1 st
Typ: Fristående
Vikt: 50 kg
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop