• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
8592Bathlife Badkar Behag Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-badkar-behag-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/BATHLIFE-BADKAR-BEHAG-VIT-ny-bild-hoger.jpgInStock4049SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarBathlifes Behag har designats med den som uppskattar stilrenhet och komfort i åtanke. Med en bredd på hela 85 cm för överkroppen, och 70 cm bredd på resterande del av karet får du allt svängrum du behöver. Levereras med ställbara fötter, bottenventil samt avloppsslang. Badkaret är i sanitetsakryl, och botten förstärkt med glasfiber för extra stabilitet. Finns nu även i två olika längder! Välj även om du vill ha höger- eller vänster utförande ovan. <p> OBS! Badkaret levereras utan blandare. Front och gavel är ej löstagbara. <p> Önskas en badkarsvägg så är det följande maxmått som gäller. Badkar 1500 mm, max 77,5 cm Badkar 1700 mm, max 85 cm <p> <i>Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. </i> <BR> 9949

Bathlife Badkar Behag Vit
Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

bathlife
4049 SEK / st.
9949 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 40728113

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory