• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
13667Bathlife Badkar Balans Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-badkar-balans-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-badkar-balans-vit-ny-kundbild-stonefactory.se.jpgInStock6999SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarEtt värmande bad är avkopplande och skapar en harmonisk känsla i både kropp och själ. I detta badkar kan du ligga bekvämt och med stil. <p> Gjort i sanitetsakryl förstärkt med glasfiber som är mycket reptåligt och lätt att rengöra. Med stilren och mjuk formgivning och symmetri kommer detta kar ta ditt badrum till en helt ny nivå! Produkten levereras komplett med bottenventil, justerbara fötter och avloppsslang. <p> <i>Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.</i> <BR> 13749

Bathlife Badkar Balans Vit

Flera Storlekar
Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

Vi kan installera ditt badkar! Läs mer om tjänsten här.

bathlife
6999 SEK / st.
13749 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 40790584

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory