• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Bastu

Att köpa bastu till hemmet är en mysig och trevlig investering som varar i längden. Många av oss uppskattar kanske särskilt mycket den härliga värmen som omger oss i bastun. Här har vi tagit fram ett riktigt bra utbud för att bastuupplevelsen ska bli den njutbara vistelsen vi drömmer om. Det vanligaste är ett kombiaggregat som är en ång- och torr/våtbastu i ett. Då kan alla i familjen bada på det sätt som passar dem bäst.

Nedan kommer vår bastuguide.

Traditionell bastu. Elektrisk bastu där man antingen badar en het torrbastu (vanligtvis 95-110 grader) eller våtbastu (vanligtvis 75-90 grader, samt en luftfuktighet på 5-15 procent som regleras genom att man häller vatten på de heta stenarna).

Ångbastu. En mildare variant av bastubad som vanligtvis innebär en temperatur på 45-65 grader och en luftfuktighet på 40-65 procent genom kontinuerlig tillförsel av ånga.

Kombiaggregat. En bra mix av båda ovan och kan användas både som ång- och som torr/våtbastu, beroende på vad man gillar bäst.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop