product
28545Primy Tvättställspaket Rare S, Voyage high, Pop-up Duo Coalhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumspaket/primy-tvattstallspaket-rare-s-voyage-high-pop-up-duo-coal?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-tvattstallspaket-rare-s-voyage-high-pop-up-duo-coal-stonefactory.se.jpgInStock9995SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badrumspaketby Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice. <B>Tvättställsblandare</B> by Primy Voyage är en snygg ,hög och industriell tvättställsbandare. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper du få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <B>Tvättställ</B> Fristående tvättställ i massivt rostfritt stål. Varje tvättställ är handgjort och har en unik karaktär. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <br> <br> COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck. <b> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning blandare hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-steel-tvattstallsblandare-voyage-high-12216-scrap-sprangskiss-stonefactory.se.pdf">Sprängskiss blandare hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstall-steel-basin-manual-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning tvättställ hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-universal--pop-up-10900-Monteringanvisnig.pdf">Monteringsanvisning bottenventil hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-steel-duo-universal-pop-up-bottenventil-scrap-sprangskiss-stonefactory.se.pdf">Sprängskiss bottenventil hittar ni här</a> <BR> <BR></b>14789
Primy Tvättställspaket Rare S, Voyage high, Pop-up Duo Coal
Primy Tvättställspaket Rare S, Voyage high, Pop-up Duo Coal
Primy Tvättställspaket Rare S, Voyage high, Pop-up Duo Coal
Primy Tvättställspaket Rare S, Voyage high, Pop-up Duo Coal

Primy Tvättställspaket Rare S, Voyage high, Pop-up Duo Coal

Tvättställ, blandare samt bottenventil

Primy


Tvättställsblandare, handfat och bottenventil i mörkgrått.

9995 SEK / st.
14789 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 45016p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

by Primy kombinerar premiummaterial och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor i ultramatt PVD. Dessa ytor har utvecklats för - och godkänts av arkitekter som specialiserar sig på inredningsdesign. Färgerna är influerade av industriella teman; och kombineras med by Primy-produkternas minimalistiska former. Idealiskt till den moderna industriella interiören. by Primy - The Architect’s Choice.
Tvättställsblandare by Primy Voyage är en snygg ,hög och industriell tvättställsbandare. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper du få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. Tvättställ Fristående tvättställ i massivt rostfritt stål. Varje tvättställ är handgjort och har en unik karaktär. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.

COAL: Den perfekta mattsvarta ytan för blandare i rostfritt stål. Baserad på de råa, industriella, och mörka metaller som var ikoniska under ångkraftens största period. Coal är mångsidigt och skapar utsökta förutsättningar för unik personlig inredning. Den mjuka lystern och mörka metallytan inspirerar och skapar ett distinkt kraftfullt intryck.

Monteringsanvisning blandare hittar ni här

Sprängskiss blandare hittar ni här

Monteringsanvisning tvättställ hittar ni här

Monteringsanvisning bottenventil hittar ni här

Sprängskiss bottenventil hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
Serieby Primy
TypTvättställspaket
FärgCoal
YtaMatt
MaterialRostfritt stål
Bottenventil

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop