product
31628Primy Tvättställspaket Rare R, Voyage high, Pop-up Duo Shadowhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumspaket/primy-tvattstallspaket-rare-r-voyage-high-pop-up-duo-shadow?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/primy-paket-shadow-stonefactory.se.jpgInStock9995SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badrumspaketPrimy kombinerar premium material och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor. <B>Tvättställsblandare</B> Primy Voyage High är en snygg ,hög och industriell tvättställsbandare. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper du få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <p> <B>Tvättställ</B> Ett runt fristående tvättställ i massivt rostfritt stål. Varje tvättställ är handgjort och har en unik karaktär. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %. <p> <B>Bottenventil</B> Bottenventil med pop-up funktion. Bottenventilen öppnas eller stängs med ett enkelt tryck. Justeras 0-70 mm enkelt med skruvgänga, Ø 63 mm täcklock i rostfritt stål. Samma snygga borstade yta som handfat och blandare. <p> <b> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstallsblandare-monteringsanvisning-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning blandare hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-steel-tvattstallsblandare-voyage-high-12216-scrap-sprangskiss-stonefactory.se.pdf">Sprängskiss blandare hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-tvattstall-steel-basin-manual-stonefactory.se.pdf">Monteringsanvisning tvättställ hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Primy-Steel-universal--pop-up-10900-Monteringanvisnig.pdf">Monteringsanvisning bottenventil hittar ni här</a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/primy-steel-duo-universal-pop-up-bottenventil-scrap-sprangskiss-stonefactory.se.pdf">Sprängskiss bottenventil hittar ni här</a> <BR> <BR></b>13089
Primy Tvättställspaket Rare R, Voyage high, Pop-up Duo Shadow
Primy Tvättställspaket Rare R, Voyage high, Pop-up Duo Shadow
Primy Tvättställspaket Rare R, Voyage high, Pop-up Duo Shadow
Primy Tvättställspaket Rare R, Voyage high, Pop-up Duo Shadow

Primy Tvättställspaket Rare R, Voyage high, Pop-up Duo Shadow

Tvättställ, blandare samt bottenventil

Primy


Tvättställsblandare, handfat och bottenventil i mörkgrått.

9995 SEK / st.
13089 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 45003p

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Primy kombinerar premium material och design i rostfritt stål med speciellt utvalda ytor.
Tvättställsblandare Primy Voyage High är en snygg ,hög och industriell tvättställsbandare. För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässings-blandare slipper du få i dig den mängd bly som är giftigt. Rostfria blandare är hygigeniskt sett det ultimata valet i ditt badrum, fritt från farlig bly. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.

Tvättställ Ett runt fristående tvättställ i massivt rostfritt stål. Varje tvättställ är handgjort och har en unik karaktär. Materialet har en hållbarhet på upp till 30 år och kan återvinnas till 100 %.

Bottenventil Bottenventil med pop-up funktion. Bottenventilen öppnas eller stängs med ett enkelt tryck. Justeras 0-70 mm enkelt med skruvgänga, Ø 63 mm täcklock i rostfritt stål. Samma snygga borstade yta som handfat och blandare.

Monteringsanvisning blandare hittar ni här

Sprängskiss blandare hittar ni här

Monteringsanvisning tvättställ hittar ni här

Monteringsanvisning bottenventil hittar ni här

Sprängskiss bottenventil hittar ni här

Specifikationer

VarumärkePrimy
SerieSteel
TypTvättställspaket
FärgShadow
YtaBorstad
MaterialRostfritt stål
Bottenventil
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop