• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
36002INR Spegel Touchhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumsmobler/spegelskap/inr-spegel-touch?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/inr-spegel-touch-miljo2-stonefactory.se.jpgInStock6561SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badrumsmobler/badrumsinredning/badrumsmobler/spegelskap/badrumsinredning/badrumsbelysningBadrumsspegel INR Touch är en modern badrumsspegel med integrerad belysning samt över- och underbelysning. Totalt 3 ljuskällor. Denna högkvalitativa spegel har en elegant design och du kan ställa in belysningen precis som det passar dig. Ljusflöde 460–560 lm. Det finns tre touch-knappar som styr styr ljustemperatur, ljusstyrka samt av/på i nederkant av spegeln. Alla lampor är av typen LED. <P> Produkten är inte kompatibel med extern väggdimmer. Kontakta en elektriker om du önskar gå vidare med egen lösning. Vid egna lösningar utgår produktgarantin. <P> Serien finns i flera bredder. <P> <B>Övrigt</B> <div>- LED-belysning 2500-6500 K</div> <div>- Ljusflöde 460-560 lm</div> <div>- IP-klass 44</div> <div>- Ovan- och underbelysning</div> <div>- Tre touchknappar i nederkant med av/på, dimra och justera ljustemperatur</div> <div>- Minnesfunktion i spegeln som håller koll på senaste inställningar till nästa gång du slår på strömmen</div>7290
-10%

INR Spegel Touch

Finns i flera bredder

En riktigt snygg badrumsspegel som utstrålar både design och kvalitet. Ställ in just det typ av ljus som behövs för stunden.
inr
6561 SEK / st.
7290 SEK / st.

Artikelnummer: 346060

Enhet: st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory