product
25950Miller Högskåp Kensington med 2 Lådor och Dörrförvaring Golvstående Mörkgrå Höger/Vänsterhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumsmobler/hogskap/miller-hogskap-kensington-med-2-lador-och-dorrforvaring-golvstaende-morkgra-hoger-vanster?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/miller-hogskap--med-2-och----hoger-vanster-stonefactory.se.jpgInStock12540SEK/badrumsinredning/badrumsmobler/hogskapHögskåp med 2 stycken lådor och dörrförvaring från det svenska familjeföretaget Miller. Skåpet har en fast och 2 st flyttbara trähyllor. Högskåpet har 2 stycken udragbara lådor och den nedre lådan är utrustad med stopplist för att hålla exempelvis flaskor på plats. Dörren är mjukstängande. Skåpet är försett med upphängningslister för justerbar och snabb montering. Levereras färdigmonterad. På insidan av dörren sitter en praktisk hylla som frigör plats för extra förvaring. Skåpet är utrustat med en dekorativ sockel som är löstagbar för enklare rengöring. Eluttag och handtag köps till separat <a href="https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumsbelysning/miller-eluttag-till-spegelskap"><b>- Eluttag</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/searchresults?pagesize=20&searchstring=Miller%20handtag"><b>- Handtag</b></a> Miller är ett svenskt familjeföretag med tillverkning i Bankeryd. Deras ledord är att ge dig en bättre vardag, genom att tillverka badrumsmöbler i äkta svenskt hantverk i trä. Miller ger 10 års garanti på sina badrumsmöbler. <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/miller-tvattstallsskap-london-80-for-heltackande-tvattstall.pdf"><b>- Skötselanvisning och garanti hittar ni här</b></a> <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/montering-brooklyn-kensingston.pdf"><b>- Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Miller</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Kensington</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Mörkgrå</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>420 mm</td> </tr> <tr> <td>Höjd:</td> <td>1786 mm</td> </tr> <tr> <td>Djup:</td> <td>391 mm</td> </tr> <tr> <td>Utförande:</td> <td>Lackad</td> </tr> <tr> <td>Yta:</td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td>Handtag:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Eluttag:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Hängning:</td> <td>Höger eller vänster</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>MDF</td> </tr> <tr> <td>Hyllor:</td> <td>3 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Högskåp</td> </tr> </tbody> </table>15675
Miller Högskåp Kensington med 2 Lådor och Dörrförvaring Golvstående Mörkgrå Höger/Vänster
Miller Högskåp Kensington med 2 Lådor och Dörrförvaring Golvstående Mörkgrå Höger/Vänster
Miller Högskåp Kensington med 2 Lådor och Dörrförvaring Golvstående Mörkgrå Höger/Vänster

Miller Högskåp Kensington med 2 Lådor och Dörrförvaring Golvstående Mörkgrå Höger/Vänster

Miller


12540 SEK / st.
15675 SEK / st.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: 495H-9

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Högskåp med 2 stycken lådor och dörrförvaring från det svenska familjeföretaget Miller. Skåpet har en fast och 2 st flyttbara trähyllor. Högskåpet har 2 stycken udragbara lådor och den nedre lådan är utrustad med stopplist för att hålla exempelvis flaskor på plats. Dörren är mjukstängande.
Skåpet är försett med upphängningslister för justerbar och snabb montering. Levereras färdigmonterad. På insidan av dörren sitter en praktisk hylla som frigör plats för extra förvaring. Skåpet är utrustat med en dekorativ sockel som är löstagbar för enklare rengöring. Eluttag och handtag köps till separat - Eluttag
- Handtag Miller är ett svenskt familjeföretag med tillverkning i Bankeryd. Deras ledord är att ge dig en bättre vardag, genom att tillverka badrumsmöbler i äkta svenskt hantverk i trä. Miller ger 10 års garanti på sina badrumsmöbler.
- Skötselanvisning och garanti hittar ni här
- Monteringsanvisning hittar ni här

Varumärke: Miller
Serie: Kensington
Färg: Mörkgrå
Bredd: 420 mm
Höjd: 1786 mm
Djup: 391 mm
Utförande: Lackad
Yta: Matt
Handtag: Nej
Eluttag: Nej
Hängning: Höger eller vänster
Material: MDF
Hyllor: 3 st
Typ: Högskåp

Specifikationer

VarumärkeMiller
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop