• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Tvålpump till badrum och dusch

Hur stor tvålpump behöver man?

På Stonefactory.se finner du ett brett sortiment av tvålpumpar i olika storlekar och material. I sortimentet finner du tvålpumpar som kan fästas på väggen eller fristående tvålpumpar som placeras direkt på badrumshandfatet. Storleken på pumpen beror på dina preferenser och behov.

Vägghängd eller stående tvålpump?

En tvålpump kan både vara funktionell och snygg! Skapa ett personligt badrum genom att välja den tvålpump som passar dina behov bäst. I sortimentet finner du tvålpumpar som kan hängas direkt på väggen eller stående tvålpumpar som placeras direkt på handfatet. Fördelen med en vägghängd tvålpump är att den lämnar ytor fria. En vägghängd tvålpump skruvas enkelt upp på badrumsväggen.

Ska jag välja tvålpump eller tvålkopp?

Tvål är en av det viktigaste sakerna i ett badrum, men hur ska det egentligen förvaras? Oftast används en tvålpump eller en tvålkopp till förvaring av tvål, där en tvålkopp används till fasta tvålar och en tvålpump till flytande tvålar. Om du är en person som tvättar händerna ofta bör du använda en flytande tvål och därmed en tvålpump då en flytande tvål är mer fuktgivande. En tvålpump tvättas lätt av med en trasa och är mer hygienisk än en hårdtvål då man inte tar i tvålen. Flytande tvål och hårdtvål är lika effektiv mot rengöring av smuts. På Stonefactory.se finner du en mängd olika tvålpumpar till din flytande tvål efter tycke och smak.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop