• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Toalettpappershållare

Hur högt ska toalettpappershållaren sitta

Generellt kan man säga att en riktlinje för placering av en vägghängd toalettpappershållare brukar placeras på ca 70 cm höjd ovanför golvet. Det ger en bra arbetsställning och passar de flesta och det är det mått som anges som referens vid montering av vägghängda toalettpappershållare i offentliga miljöer.

Stående toalettpappershållare eller toalettpappershållare på vägg?

Står man i tankarna mellan en golvstående toalettpappershållare eller en väggmonterad toalettpappershållare så är det betydligt mer tillgängligt med en väggmonterad toalettpappershållare. För publika miljöer monteras dessa på en höjd 70cm ovanför golvet. En väggmonterad toalettrullehållare underlättar även städningen i ett badrum då det är färre saker på golvet.

Vilket material ska jag välja på toalettpappershållaren?

Generellt rekommenderas ett slitstarkt material som tål både fukt och väta samt gärna är enkelt att hålla ren och fin. Givetvis är rostfritt stål ett material som passar utmärkt för detta ändamål och kan fås i flera kulörer och variationer så som svart eller mässing. Välj en kulör du gillar och match alla detaljer i samma material.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop