• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Toalettborste

Vanliga frågor om toalettborstar

Vägghängd eller vanlig toaborste?

En vägghängd toalettborste rekommenderas alltid i publika miljöer då det säkerställer både hygien och tillgängligheten. Numera monteras även allt fler vägghängda toalettborstar i de privata miljöerna främst då det underlättar städningen när man minimerar ytor som står direkt på golvet.

Hur ofta byta toalettborste?

Om man regelbundet rengör sin toalettborste rekommenderar vi att man byter ut toalettborsten var 6e månad. Vissa modeller av toaborstar har refill, vilket innebär att du endast byter ut själva borsten men behåller skaft och skålen.

Hur gör jag rent toaborsten?

Enklaste sättet att rengöra sin toalettborste gör man enklast genom att hälla i lite extra rengöringsmedel i toalettstolen för att sedan låta borsten stå kvar där i 15-20 minuter. Därefter ska man skölja och låta toalettborsten torka helt. Gör gärna detta regelbundet så kommer toalettborsten att hålla sig fräsch betydligt längre.

Hur använder man toalettborste?

En toalettborste är ett oumbärligt redskap för rengöring av toaletten på insidan. Både vid det spontana besöket men även vid den större rengöringen. Är det riktigt smutsigt när du skrubbar insidan av toalettstolen med toalettborsten så kan du även använda några droppar Vim eller Jif. När du har använt borsten ska du även spola rent den genom att hålla borsten i rent spolvatten innan den placeras åter i dess hållare.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop