product
13148Svedbergs Toalettpappershållare Z03 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badrumsaccessoarer/svedbergs-toalettpappershallare-z03-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svedbergs-toalettpappershallare-z03-krom-stonefactory.jpgInStock286SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badrumsaccessoarerEn snygg och stilren toalettpappershållare i krom. <b>Beskrivning</b> Kromad toalettpappershållare i Svedbergs designserie Z. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> 370
Svedbergs Toalettpappershållare Z03 Krom

Svedbergs Toalettpappershållare Z03 Krom

svedbergs
286 SEK / st.
370 SEK / st.

Beställningsvara 5-10 arbetsdagar

Artikelnummer: Z03-K

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En snygg och stilren toalettpappershållare i krom.
Beskrivning Kromad toalettpappershållare i Svedbergs designserie Z. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

Specifikationer

VarumärkeSvedbergs
Längd115 mm
FärgKrom
SerieDesignserie Z
YtaBlank
Djup72 mm
Höjd132 mm
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop