• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Handdukskrok

Vanliga frågor om badrumskrokar

Vad finns det för typer av badrumskrokar där man inte behöver borra?

Till vissa krokar behöver du använda borr och till andra behövs endast självhäftande klister vid montering. Fördelen med de krokar där borr används vid montering är att det är väldigt stabilt och kommer aldrig att lossna. Det klister som används till moderna krokar utan skruv sitter minst lika bra som de man skruvar så länge monteringen är bra utförd. Fördelen med att montera en krok utan skruv det vill säga med lim, klister eller dubbelhäftande tejp är att du inte gör påverkan på fuktspärren och tar därmed bort risker för framtida fuktskada.

Fungerar självhäftande badrumskrokar?

En självhäftande badrumskrok passar väldigt bra i badrum där du inte får borra i exempelvis hyresrätter eller i badrum där det är lite mer komplicerat att borra. Genom att använda självhäftande badrumskrokar slipper du att göra hål i badrummets tätskikt och du kan även byta placeringen på kroken om du ångrar dig. Självhäftande krokar fungerar utmärkt både att fästa på kakel eller klinker.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop