• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Badrumshyllor

Hur rengör jag badrumhyllor?

Då badrumshyllor är gjorda av olika material skiljer sig rengöringen mellan materialen samt hur ofta du måste rengöra hyllorna. Badrumshyllor gjorda av metall eller plast ska göras rent vid något tillfälle per vecka med rengöringsmedel. Använd fönsterputs vid rengöring av dina badrumshyllor om det är tillverkade av glas, någon gång per vecka räcker.

Vad behöver jag för att sätta upp en vägghängd badrumshylla?

När du ska sätta upp en vägghängd badrumshylla med skruv behöver du en borrmaskin, en kermaik/glasborr anpassad till kakel, silikon och pluggar till skruvarna. Det första steget är att markera ut med penna var hålen ska sitta. Ett tips är att markera ut med markeringstejp över markeringen för att fixera borren. Placera keramik/glasborren i borrmaskinen och borra försiktigt. Fyll därefter hålet med en tätande silikon, silikonet förhindrar fuktskador och fungerar som en fuktspärr. Placera skruvpluggarna i hålen och därefter skruvarna.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop