• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/tapwell-toalettpappershallare-ta235-brushed-black-chrome-stonefactory.se.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/tapwell-toalettpappershallare-ta235-brushed-black-chrome-stonefactory.se.jpg"}
category

Badrumstillbehör

Vanliga frågor om badrumsaccessoarer

Vilka badrumstillbehör är nödvändiga?

Ett badrum ska inte bara vara vackert utan även funktionellt, det är därför viktigt att ett badrum innehåller nödvändiga badrumstillbehör som upphängningar och krokar till handdukar, tvålpumpar, toalettpappershållare och annan typ av förvaring till badrummet. Med rätt badrumstillbehör kan du skapa det personliga badrum som du alltid har drömt om.

Har ni lyxiga badrumstillbehör?

På Stonefactory.se finner du badrumstillbehör i olika prisklasser, allt från de mer exklusiva varumärken som Vola och Dornbracht till mer affordable design som Tapwell, Nivito, och Primy. Det finns även mer prisvärda segment med produkter som Bathlife och Hafa.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory