product
8392Tapwell Sargblandare Evo EVO 048 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar/tapwell-sargblandare-evo-evo-048-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-sargblandare-evo-evo-048-krom.jpgInStock4155SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/for-inbyggnadSargblandare Tapwell Evo EVO 048 i krom ersätter tidigare EVO 041. EVO 048 är en dusch- och badkarsblandare med handdusch för 2-håls sargmontage. Påfyllning sker via bräddavlopp. Designen skiljer sig en aning mellan EVO041 och ersättaren EVO048, på bild har vi EVO041. EVO048 får en uppdatering och kommer att skilja sig något från sin föregångare EVO041 till utseendet. När det gäller Tapwells armaturer finns det några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen som tex att vi lägger all tillverkning i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/produktblad-EVO041-D_U.pdf"><b>Produktblad och måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Monteringsanvisning-1-grepps-20badkarsblandare_1GS(dtp2)_lr.pdf"><b>Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> <BR>5195
Tapwell Sargblandare Evo EVO 048 Krom

Tapwell Sargblandare Evo EVO 048 Krom

tapwell


4155 SEK / st.
5195 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 8111848

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Sargblandare Tapwell Evo EVO 048 i krom ersätter tidigare EVO 041. EVO 048 är en dusch- och badkarsblandare med handdusch för 2-håls sargmontage. Påfyllning sker via bräddavlopp.
Designen skiljer sig en aning mellan EVO041 och ersättaren EVO048, på bild har vi EVO041. EVO048 får en uppdatering och kommer att skilja sig något från sin föregångare EVO041 till utseendet. När det gäller Tapwells armaturer finns det några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen som tex att vi lägger all tillverkning i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Produktblad och måttskiss hittar ni här
Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypSargblandare
FärgKrom
CC-måttSargmontering
Blandare
Handdusch
Takdusch
Slang
Badkarspip
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop