product
7764Tapwell Bottenventil För Badkar 22200 White Goldhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar/tapwell-bottenventil-for-badkar-22200-white-gold?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-bottenventil-for-badkar-22200-white-gold-stonefactory_se.jpgOutOfStock1075SEK/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkarPraktisk bottenventil som öppnas och stängs med ett lätt tryck på locket. Finns att köpa i färgerna krom och, de lyxigare alternativen, polerad mässing, Rose Gold, Black Chrome, Honey Gold och White Gold. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/tapwell-bottenventil-for-badkar-22200-krom-mattskiss.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> 1195
Tapwell Bottenventil För Badkar 22200 White Gold

Tapwell Bottenventil För Badkar 22200 White Gold

Touch för att öppna/stänga bottenventil

tapwell


1075 SEK / st.
1195 SEK / st.

Produkten har utgått

Artikelnummer: 9419342

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Praktisk bottenventil som öppnas och stängs med ett lätt tryck på locket. Finns att köpa i färgerna krom och, de lyxigare alternativen, polerad mässing, Rose Gold, Black Chrome, Honey Gold och White Gold.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Klicka här för måttskiss

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypBottenventil Badkar
Färgwhite gold
MåttUniversal

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop