product
7760Tapwell Bottenventil För Badkar 22200 Mässinghttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar/tapwell-bottenventil-for-badkar-22200-massing?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/tapwell-bottenventil-for-badkar-22200-massing-ny-stonefactory.se.jpgInStock715SEK/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkarPraktisk bottenventil som öppnas och stängs med ett lätt tryck på locket. Finns att köpa i färgerna krom och, de lyxigare alternativen, polerad mässing, Rose Gold, Black Chrome, Honey Gold och White Gold. När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <P> <b>Mässing</b> Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras. <P> <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel. 795
Tapwell Bottenventil För Badkar 22200 Mässing

Tapwell Bottenventil För Badkar 22200 Mässing

Touch för att öppna/stänga bottenventil

tapwell


715 SEK / st.
795 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9418611

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Praktisk bottenventil som öppnas och stängs med ett lätt tryck på locket. Finns att köpa i färgerna krom och, de lyxigare alternativen, polerad mässing, Rose Gold, Black Chrome, Honey Gold och White Gold.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: vi lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Mässing Tapwells armaturer i mässing är obehandlade och får en patina. Patinan kan ha uppstått redan innan leverans och är inget som kan reklameras.

Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

Specifikationer

VarumärkeTapwell
TypBottenventil Badkar
FärgMässing Obehandlad
MåttUniversal
Manualer

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop