product
8368Tapwell Badkarsblandare Birillo BI048 Kromhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar/tapwell-badkarsblandare-birillo-bi-048-krom?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/BI048_0-stonefactory_se.jpgInStock4475SEK/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar/badrumsinredning/blandare/badkarsblandare/for-inbyggnadDusch- och badkarsblandare med handdusch. För sargmontage, 2 hål. Påfyllning av badkar via breddavlopp. När det gäller Tapwells armaturer finns det några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen som tex att vi lägger all tillverkning i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. <b>Installation</b> Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. <b>Rengöring</b> Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura kalklösande eller slipande rengöringsmedel. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/BI048-D_U-stonefactory.se.pdf"><b>Produktblad och måttskiss hittar ni här</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/1-grepps-badkarsblandare_1GS(dtp2)_lr_0-stonefactory.se.pdf"><b>Monteringsanvisning hittar ni här</b></a> <BR> 5595
Tapwell Badkarsblandare Birillo BI048 Krom
Tapwell Badkarsblandare Birillo BI048 Krom

Tapwell Badkarsblandare Birillo BI048 Krom

tapwell


4475 SEK / st.
5595 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 9419856

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Dusch- och badkarsblandare med handdusch. För sargmontage, 2 hål. Påfyllning av badkar via breddavlopp.
När det gäller Tapwells armaturer finns det några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen som tex att vi lägger all tillverkning i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och vår förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser. Installation Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering. Rengöring Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura kalklösande eller slipande rengöringsmedel.
Produktblad och måttskiss hittar ni här
Monteringsanvisning hittar ni här

Specifikationer

Färgkrom
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop