product
8250Nordhem Massagesystem MS100https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar/nordhem-massagesystem-ms100?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-massagesystem-ms100-stonefactory.jpgInStock16113SEK/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar<i><u>Passar endast badkaren Glimminge, Saltholmen och Torekov</u></i> Detta är ett svensktillverkat och lättanvänt kvalitetssystem. Med de två integrerade knapparna styr du enkelt öppning och stängning av avloppet samt på- och avstängning av massagesystemet. Sex stycken huvudstrålar ger dig en ger dig en kraftfull och effektiv massage för armar och sidor, medan fyra Minijets är riktade mot din rygg och dina axlar. En viktig detalj är ljudnivån som är betydligt lägre än hos traditionella system. För ytterligare ljuddämpning föreslår vi att ni väljer ett badkar gjort i Nordurit! Läs mer om Nordhems massagesystem nedan! <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-massagesystem-informationsblad.pdf"><b>Nordhem Massagesystem</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-massagesystem-ms100-vit-montering.pdf"><b>Installation Nordhem Massagesystem MS100</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>MS100</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Massagesystem</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>5-10 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>18310
Nordhem Massagesystem MS100

Nordhem Massagesystem MS100

nordhem


16113 SEK / st.
18310 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: MS100

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Passar endast badkaren Glimminge, Saltholmen och Torekov
Detta är ett svensktillverkat och lättanvänt kvalitetssystem. Med de två integrerade knapparna styr du enkelt öppning och stängning av avloppet samt på- och avstängning av massagesystemet. Sex stycken huvudstrålar ger dig en ger dig en kraftfull och effektiv massage för armar och sidor, medan fyra Minijets är riktade mot din rygg och dina axlar. En viktig detalj är ljudnivån som är betydligt lägre än hos traditionella system. För ytterligare ljuddämpning föreslår vi att ni väljer ett badkar gjort i Nordurit! Läs mer om Nordhems massagesystem nedan!
Nordhem Massagesystem
Installation Nordhem Massagesystem MS100

Varumärke: Nordhem
Serie: MS100
Typ: Massagesystem
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeNordhem

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop