product
15881Nordhem L-Panel till Höllvikenhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar/nordhem-l-panel-till-hollviken?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-l-panel-till-hollviken-stonefactory_se.pngInStock4013SEK/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkarÄr badkaret tänkt att placeras i ett hörn så, bör ni komplettera badkaret med en L-panel. Som namnet säger är den formad som ett L och sträcker sig runt badkarets front och gavel. Denna panel ger en enhetlig lösning utan någon skarv i hörnet och ger en snygg helhetslösning.4560
Nordhem L-Panel till Höllviken

Nordhem L-Panel till Höllviken

Passar till Höllviken

nordhem


4013 SEK / st.
4560 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: PL1270NL

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Är badkaret tänkt att placeras i ett hörn så, bör ni komplettera badkaret med en L-panel. Som namnet säger är den formad som ett L och sträcker sig runt badkarets front och gavel. Denna panel ger en enhetlig lösning utan någon skarv i hörnet och ger en snygg helhetslösning.

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop