product
14989Kaldewei Comfort Level Plushttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkar/kaldewei-comfort-level-plus?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Kaldewei-Comfort-Level-Plus-Stonefactory.jpgInStock5030SEK/badrumsinredning/badkar/tillbehor-till-badkarKaldewei Comfort Level Plus är en baddjupshöjande överfyllnadskydd som gör att du kan fylla på badkaret genom breddavloppet. Fördelen med påfyllnad av badkaret genom breddavloppet är att vattnet strålar mjukt och tystare in i badkaret är genom väggmonterad blandare samt även en snygg detalj. Rördragning görs under badkaret fram till breddavloppet är där ansluts vattnet till Comfort Level Plus. Förutom påfyllnaden har Comfort Level Plus en annan fördel - den stänger till överfyllnadkyddet med 50 mm. Vilket maximerar baddjupet. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/Kaldewei-Comfort-Level-Produktblad.pdf"><b>Klicka här för Produktblad</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/Kaldewei-Comfort-Level-Plus-instruktion.pdf"><b>Klicka här för installation</b></a>5295
Kaldewei Comfort Level Plus
Kaldewei Comfort Level Plus

Kaldewei Comfort Level Plus

kaldewei
5030 SEK / st.
5295 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4012

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kaldewei Comfort Level Plus är en baddjupshöjande överfyllnadskydd som gör att du kan fylla på badkaret genom breddavloppet.
Fördelen med påfyllnad av badkaret genom breddavloppet är att vattnet strålar mjukt och tystare in i badkaret är genom väggmonterad blandare samt även en snygg detalj. Rördragning görs under badkaret fram till breddavloppet är där ansluts vattnet till Comfort Level Plus. Förutom påfyllnaden har Comfort Level Plus en annan fördel - den stänger till överfyllnadkyddet med 50 mm. Vilket maximerar baddjupet.
Klicka här för Produktblad
Klicka här för installation

Specifikationer

VarumärkeKaldewei
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop