product
8357Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duohttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/kaldewei-inbyggnadsbadkar-classic-duo?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kaldewei-inbyggnadsbadkar-classic-duo-1-stonefactory_se.jpgInStock11395SEK/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/standardbadkarEtt av Europas mest populära badkar för inkakling. Classic Duo har identiska kortsidor vilket gör att badkaret lämpar sig för en eller två badande. Bottenventilen och vredet återifnns i mitten av karet för högsta komfort. Badkaret återfinns i en mängd storlekar för att du ska hitta ett som passar för dina behov. Badkaret är, som alla våra badkar från Kaldewei, tillverkat i 3,5 mm emaljerad stålplåt och kommer med 30 års emaljgaranti. Badkaret levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och vred till ventilen. Som tillbehör återfinns Comfort Level som stänger till överfyllnadskyddet 5 cm - för extra baddjup. Även bottenventil och vred till överfyllnadskyddet är inkluderat. Bläddra bland bilderna för att se olika installationsmöjligheter för inkakling av badkaret - i nivå med kakel, ovan kakel, underlimmad och i liv med kakel. Observera att installationsbilderna inte visar det aktuella badkaret utan syftar till de olika installationsmöjligheterna. <br /> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/kaldewei_Classic_Duo.pdf">Produktblad hittar ni här.</a> <br />11995
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo

Kaldewei Inbyggnadsbadkar Classic Duo

Flera storlekar

Kaldewei
Inbyggnadsbadkar från Kaldewei.
11395 SEK / st.
11995 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 103

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ett av Europas mest populära badkar för inkakling.
Classic Duo har identiska kortsidor vilket gör att badkaret lämpar sig för en eller två badande. Bottenventilen och vredet återifnns i mitten av karet för högsta komfort. Badkaret återfinns i en mängd storlekar för att du ska hitta ett som passar för dina behov. Badkaret är, som alla våra badkar från Kaldewei, tillverkat i 3,5 mm emaljerad stålplåt och kommer med 30 års emaljgaranti. Badkaret levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och vred till ventilen. Som tillbehör återfinns Comfort Level som stänger till överfyllnadskyddet 5 cm - för extra baddjup. Även bottenventil och vred till överfyllnadskyddet är inkluderat. Bläddra bland bilderna för att se olika installationsmöjligheter för inkakling av badkaret - i nivå med kakel, ovan kakel, underlimmad och i liv med kakel. Observera att installationsbilderna inte visar det aktuella badkaret utan syftar till de olika installationsmöjligheterna.
Produktblad hittar ni här.

Specifikationer

VarumärkeKaldewei
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop