product
27527Pulcher Denmark Badkar Frozen 180https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/pulcher-denmark-badkar-frozen-180?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-badkar-frozen-180-stonefactory.se.jpgInStock29399SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/retrobadkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarBadkar Frozen 180 är ett av de mest minimalistiska badkaren från Pulcher, inspirerad av ett isblock. Utsidan har en rak och slimmad linje men insidan är designad med botten utformad som chaiselongue för maximal komfort. Dräneringsslang samt bottenventil i SolidTech ingår vid köp av badkaret. <br> <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>Bottenventil samt flexibel dräneringsslang ingår, värde 1795 danska kronor</B> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/pulcher-denmark-badkar-frozen-180-ritning.pdf"><b>Klicka här för specifikationer</b></a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/pulcher-denmark-badkar-frozen-180-manual.pdf"><b>Klicka här för manual</b></a> <BR>41999
Pulcher Denmark Badkar Frozen 180
Pulcher Denmark Badkar Frozen 180
Pulcher Denmark Badkar Frozen 180

Pulcher Denmark Badkar Frozen 180

1800x760 mm

pulcher
Ett exklusivt badkar i Solidtech®.
29399 SEK / st.
41999 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715264111

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkar Frozen 180 är ett av de mest minimalistiska badkaren från Pulcher, inspirerad av ett isblock. Utsidan har en rak och slimmad linje men insidan är designad med botten utformad som chaiselongue för maximal komfort. Dräneringsslang samt bottenventil i SolidTech ingår vid köp av badkaret.


Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

Bottenventil samt flexibel dräneringsslang ingår, värde 1795 danska kronor
Klicka här för specifikationer

Klicka här för manual

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieFrozen
TypBadkar
FärgVit
YtaMatt
Längd1800 mm
Bredd760 mm
Höjd580 mm
Baddjup450 mm
FormRektangulär
MaterialSolidTec
Vikt (kg)180 kg
Blandare
Bottenventil
Överfyllnadsskydd
PlaceringFristående
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop