product
27528Pulcher Denmark Badkar Frozen 170https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/pulcher-denmark-badkar-frozen-170?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-badkar-frozen-170-1-stonefactory.se.jpgInStock27929SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/retrobadkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarBadkar Frozen 170 är ett av de mest minimalistiska badkaren från Pulcher, inspirerad av ett isblock. Utsidan har en rak och slimmad linje men insidan är designad med botten utformad som chaiselongue för maximal komfort. Dräneringsslang samt bottenventil i SolidTech ingår vid köp av badkaret. <br> <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <br> <B>Bottenventil samt flexibel dräneringsslang ingår, värde 1795 danska kronor</B> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/pulcher-denmark-badkar-frozen-170-ritning.pdf"><b>Klicka här för specifikationer</b></a> <BR> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/pulcher-denmark-badkar-frozen-170-manual.pdf"><b>Klicka här för manual</b></a> <BR>39899
Pulcher Denmark Badkar Frozen 170
Pulcher Denmark Badkar Frozen 170
Pulcher Denmark Badkar Frozen 170

Pulcher Denmark Badkar Frozen 170

1700x720 mm

pulcher
Ett exklusivt badkar i Solidtech®.
27929 SEK / st.
39899 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715261259

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkar Frozen 170 är ett av de mest minimalistiska badkaren från Pulcher, inspirerad av ett isblock. Utsidan har en rak och slimmad linje men insidan är designad med botten utformad som chaiselongue för maximal komfort. Dräneringsslang samt bottenventil i SolidTech ingår vid köp av badkaret.


Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

Bottenventil samt flexibel dräneringsslang ingår, värde 1795 danska kronor
Klicka här för specifikationer

Klicka här för manual

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieFrozen
TypBadkar
FärgVit
YtaMatt
Längd1700 mm
Bredd720 mm
Höjd550 mm
Volym260 L
Baddjup450 mm
FormRektangulär
MaterialSolidTec
Vikt (kg)168 kg
Blandare
Bottenventil
Överfyllnadsskydd
PlaceringFristående
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop