product
27675Pulcher Denmark Badkar Boheme XL 170https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/pulcher-denmark-badkar-boheme-xl-170?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-boheme-xl-170-2stonefactory.se.jpgInStock27929SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarBohemia är ett lyxigt fristående badkar med vacker och stilren design, tillverkat av de mest exklusiva materialen. Designad av Henry Pulcher för att passa det exklusiva badrummet. Designen är modern och signalerar lyx. Den matta vita finishen gör badkaret både lättstädat och stilrent. Dräneringsslang samt bottenventil i SolidTech ingår vid köp av badkaret. Finns i flera storlekar. <br> <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/SolidTec-Bathtubs-Aflobssat-faktablad-metalslange-fleksibel_Manual_2017-02-01.pdf"><b>Klicka här för manual</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Boheme-XL-170-faktas.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR>39899
Pulcher Denmark Badkar Boheme XL 170
Pulcher Denmark Badkar Boheme XL 170
Pulcher Denmark Badkar Boheme XL 170

Pulcher Denmark Badkar Boheme XL 170

1700x860 mm

pulcher
Ett exklusivt badkar i Solidtech®.
27929 SEK / st.
39899 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: 715261441

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bohemia är ett lyxigt fristående badkar med vacker och stilren design, tillverkat av de mest exklusiva materialen. Designad av Henry Pulcher för att passa det exklusiva badrummet. Designen är modern och signalerar lyx. Den matta vita finishen gör badkaret både lättstädat och stilrent.
Dräneringsslang samt bottenventil i SolidTech ingår vid köp av badkaret. Finns i flera storlekar.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

Klicka här för manual
Klicka här för måttskiss

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieBoheme
TypBadkar
FärgVit
YtaMatt
Längd1700 mm
Bredd860 mm
Höjd540 mm
FormOval
MaterialSolidTech
Vikt (kg)145 kg
Blandare
Bottenventil
Överfyllnadsskydd
PlaceringFristående
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop