product
8200Nordhem Badkar Gottskär K-Stone Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/nordhem-badkar-gottskar-k-stone-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-gottskar-k-stone-vit-inspo-stonefactory_se.jpegInStock41580SEK/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarSom sprungen ur framtiden presenterar Nordhem ett praktfullt badkar gjort av det unika materialet K-stone samt glas. Den skjutkbara brickan fungerar som avställningsyta för en drink, eller varför inte luta dina armar mot den och läsa en bok? Till och med överfyllnadsskyddet är väldesignat i form av en minimalistisk springa; inga detaljer är förbisedda när det kommer till badkar Gottskär! Gottskär är ett stort badkar som väger 135 kg och rymmer 250 l så se till att ditt badrumsgolv kan hantera denna vikt! Observera att detta är en beställningsvara med <b>5 veckors</b> leveranstid! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-gottskar-k-stone-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-fristaende-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Gottskär</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>K-stone</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1800 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>800 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>600mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>335 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Antal personer:</td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>280 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>Beställningsvara, <b>5 veckors</b> leveranstid</td> </tr> </tbody> </table>47250
Nordhem Badkar Gottskär K-Stone Vit
Nordhem Badkar Gottskär K-Stone Vit
Nordhem Badkar Gottskär K-Stone Vit

Nordhem Badkar Gottskär K-Stone Vit

1800x800 mm

nordhem


41580 SEK / st.
47250 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: BGO1880LFE

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Som sprungen ur framtiden presenterar Nordhem ett praktfullt badkar gjort av det unika materialet K-stone samt glas. Den skjutkbara brickan fungerar som avställningsyta för en drink, eller varför inte luta dina armar mot den och läsa en bok? Till och med överfyllnadsskyddet är väldesignat i form av en minimalistisk springa; inga detaljer är förbisedda när det kommer till badkar Gottskär!
Gottskär är ett stort badkar som väger 135 kg och rymmer 250 l så se till att ditt badrumsgolv kan hantera denna vikt! Observera att detta är en beställningsvara med 5 veckors leveranstid! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Gottskär
Färg: Vit
Material: K-stone
Längd: 1800 mm
Bredd: 800 mm
Höjd: 600mm
Baddjup: 335 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Antal personer: 1 st
Typ: Fristående
Volym: 280 l
Leveranstid: Beställningsvara, 5 veckors leveranstid

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop