• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6087Svenska Badrumsinredningar Designbadkar Saga 1700 mmhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/moderna-badkar/svenska-badrumsinredningar-designbadkar-saga-xa-123-1700x800x600-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Saga-2-.jpgInStock9995SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/retrobadkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarDesignbadkar med elegant räta linjer. Karet är tillverkat i sanitetsacryl vilket ger en behaglig yta och lätt behåller sin vita färg. Finns i de tre storlekarna: <P> Detta designbadkar kommer från Svenska Badrumsinredningar och är en lika stor njutning för ögat som för resten av kroppen. Svenska Badrumsinredningar har lyckats otroligt bra med en djärvare formgivning som ger dig en möbel som vågar ta för sig och ger ditt badrum en personlig prägel. Svenska Badrumsinredningar håller en hög kvalitet och kompromissar aldrig med komfort eller praktiska detaljer. <p> Badkaret levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och avloppsslang.12995

Svenska Badrumsinredningar Designbadkar Saga 1700 mm

Saga är bland de populärare designbadkaren, mondänt och med moderna räta linjer. Ett badkar med fantastisk form från Svenska Badrumsinredningar. Mått: 1700 x 800 x 600 mm.
svenskabadrumsinredningar
9995 SEK / st.
12995 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: XA-123-170

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory