• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
17619Svenska Badrumsinredningar Designbadkar Molly 170 https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/moderna-badkar/svenska-badrumsinredningar-designbadkar-molly-170?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Molly-1-.jpgInStock9995SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarDetta designbadkar kommer från Svenska Bad och är en lika stor njutning för ögat som för resten av kroppen. Svenska Badrumsinredningar har lyckats otroligt bra med en djärvare formgivning som ger dig en möbel som vågar ta för sig och ger ditt badrum en personlig prägel. Svenska Badrumsinredningar håller en hög kvalitet och kompromissar aldrig med komfort eller praktiska detaljer. <P> Dräneringslang medföljer. 12995

Svenska Badrumsinredningar Designbadkar Molly 170

1700 x800x720 mm

Mollys mjuka organiska linjer skapar en skön och avslappnande atmosfär. Dess form drar lätt till sig blicken, med dess vackra linjer.

svenskabadrumsinredningar
9995 SEK / st.
12995 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: Molly-170

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory