product
27786Pulcher Denmark Badkar Exline ll 180https://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/moderna-badkar/pulcher-denmark-badkar-exline-ll-180?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/pulcher-denmark-badkar-exline-ll-180-stonefactory.se.jpgInStock49592SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/retrobadkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarExline är ett stilrent designbadkar som lyfter upp ditt badrum till nästa nivå! Badkaret är utformat för att stå fritt och designen är inspirerad av idén om en enkel och vänlig form som även är att att rengöra och bekväm att använda. Tillverkad i matt vit yta. Badkaret har ingen luftspalt undertill utan måste placeras direkt ovanför golvbrunn. Levereras inklusive bottenventil och flexibel dräneringsslang. <br> <br> Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material. <br> <br> Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet. <br> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/SolidTec-Bathtubs-Aflobssat-faktablad-metalslange-fleksibel_Manual_2017-02-01.pdf"><b>Klicka här för specifikationer</b></a> <BR> 61990
Pulcher Denmark Badkar Exline ll 180
Pulcher Denmark Badkar Exline ll 180
Pulcher Denmark Badkar Exline ll 180
Pulcher Denmark Badkar Exline ll 180

Pulcher Denmark Badkar Exline ll 180

1800x800 mm

pulcher
Ett exklusivt badkar i Solidtech®.
49592 SEK / st.
61990 SEK / st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

Artikelnummer: 715261444

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Exline är ett stilrent designbadkar som lyfter upp ditt badrum till nästa nivå! Badkaret är utformat för att stå fritt och designen är inspirerad av idén om en enkel och vänlig form som även är att att rengöra och bekväm att använda. Tillverkad i matt vit yta.
Badkaret har ingen luftspalt undertill utan måste placeras direkt ovanför golvbrunn. Levereras inklusive bottenventil och flexibel dräneringsslang.

Tillverkat i 100% SolidTech® som är av ren -massiv och färgbeständigt material med en matt yta. SolidTech® består av naturliga mineraler och akryl. Kompositen är gjuttet eller limmat till dess slutliga form. Detta ger ett material med enastående hållbarhet. Solidtech® lämnar 10 års garanti på sitt material.

Komposit har varit ett populärt material i våra kök i många år. Den helt porefria yta passar perfekt till badrumsprodukter som badkar, handfat och bänkskivor i badrummet.

Klicka här för specifikationer

Specifikationer

VarumärkePulcher Denmark
SerieExline ll
TypBadkar
FärgVit
YtaMatt
Längd1800 mm
Bredd800 mm
Höjd530 mm
FormRektangulärt
MaterialSolidTec
Vikt (kg)180 kg
Blandare
Bottenventil
Överfyllnadsskydd
PlaceringFristående
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop