product
8356Kaldewei Inbyggnadsbadkar Cono Duohttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/kaldewei-inbyggnadsbadkar-cono-duo?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kaldewei-inbyggnadsbadkar-cono-duo-1-stonefactory_se.jpgInStock17095SEK/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarCono Duo är ett snyggt designbadkar för inkakling med raka former. Badkaret är, som alla badkar från Kaldewei, tillverkat i 3,5 mm emaljerad stålplåt. Locket på bottenventilen och vredet är även de emaljerade. Det innebär att alla synliga delar på badkaret är emaljerade vilket förhöjer utseendet. Badkaret lämpar sig väl för en eller två badande. I detta utförande levereras badkaret med ställbara fötter för inbyggnad. Observera att bilder markerade med installationsmöjlighet visar exempel på hur badkaret kan kaklas in, men inte visar just detta badkar. Även bottenventil och vred till överfyllnadskyddet är inkluderat. Som tillval kan väljas bl a påfyllnad genom breddavlopp. Kommer med 30 års emaljgaranti. <br /> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/kaldewei_CONODUO.pdf">Produktblad hittar ni här.</a> <br />17995
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Cono Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Cono Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Cono Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Cono Duo

Kaldewei Inbyggnadsbadkar Cono Duo

Flera storlekar

Stilrent inbbyggnadsbadkar för en eller två badande.
17095 SEK / st.
17995 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 732

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Cono Duo är ett snyggt designbadkar för inkakling med raka former. Badkaret är, som alla badkar från Kaldewei, tillverkat i 3,5 mm emaljerad stålplåt. Locket på bottenventilen och vredet är även de emaljerade. Det innebär att alla synliga delar på badkaret är emaljerade vilket förhöjer utseendet. Badkaret lämpar sig väl för en eller två badande.
I detta utförande levereras badkaret med ställbara fötter för inbyggnad. Observera att bilder markerade med installationsmöjlighet visar exempel på hur badkaret kan kaklas in, men inte visar just detta badkar. Även bottenventil och vred till överfyllnadskyddet är inkluderat. Som tillval kan väljas bl a påfyllnad genom breddavlopp. Kommer med 30 års emaljgaranti.
Produktblad hittar ni här.

Specifikationer

VarumärkeKaldewei
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop