product
8363Kaldewei Inbyggnadsbadkar Asymmetric Duohttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/kaldewei-inbyggnadsbadkar-asymmetric-duo?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/kaldewei-inbyggnadsbadkar-assymetric-duo-1-stonefactory_se.jpgInStock23703SEK/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/standardbadkarDet asymmetriska badkaret. Ena långsidans kant är extra bred och fungerar som hylla. Ställ champagneglaset, vaser eller levande ljus här för en avslappnande stund i badkaret. Hyllan är också förberedd för installation av sargblandare. Assymetrci Duo är ett mycket snyggt och stilrent badkar för inbyggnad. Alla synliga delar, inklusive bottenventil och vred, är emaljerade vilket ger ett enhetligt intryck. Liksom alla badkar från Kaldewei är detta badkar tillverkat i emaljerad 3,5 mm tjock stål. Badkaret har 30 års emaljgaranti. I detta utförande levereras badkaret för inbyggnad tillsammans med ställbara fötter, överfyllnadskydd, och bottenventil. <br /> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Kaldewei/kaldewei_ASYMMETRIC_DUO.pdf">Produktblad hittar ni här.</a> <br />24950
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Asymmetric Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Asymmetric Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Asymmetric Duo
Kaldewei Inbyggnadsbadkar Asymmetric Duo

Kaldewei Inbyggnadsbadkar Asymmetric Duo

Flera storlekar

Kaldewei
Stilrent inbyggnadsbadkar från Kaldewei. Beställningsvara ca 2 veckors leveranstid.
23703 SEK / st.
24950 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 740

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Det asymmetriska badkaret. Ena långsidans kant är extra bred och fungerar som hylla. Ställ champagneglaset, vaser eller levande ljus här för en avslappnande stund i badkaret. Hyllan är också förberedd för installation av sargblandare.
Assymetrci Duo är ett mycket snyggt och stilrent badkar för inbyggnad. Alla synliga delar, inklusive bottenventil och vred, är emaljerade vilket ger ett enhetligt intryck. Liksom alla badkar från Kaldewei är detta badkar tillverkat i emaljerad 3,5 mm tjock stål. Badkaret har 30 års emaljgaranti. I detta utförande levereras badkaret för inbyggnad tillsammans med ställbara fötter, överfyllnadskydd, och bottenventil.
Produktblad hittar ni här.

Specifikationer

VarumärkeKaldewei
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop