product
13388JEE-O Badkar Maya Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/jee-o-badkar-maya-vit-13388?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/jee-o-badkar-maya-vit-miljobild-stonefactory.se.jpgInStock40916SEK/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarBadkar JEE-O Maya är ett fristående badkar med elegant design. Den har integrerat överfyllnadsskydd. Alla badkar från JEE-O är tillverkade i DADOquartz som är resistent mot repor och nötning. DADOquartz är ett stenmaterial blandat av quartz och resin. 25 års garanti. Att ha ett badkar är livskvalité. Att unna sig ett varmt och skönt bad är ett enkelt sätt av få avkoppling från vardagen. Med ett badkar från JEE-O får du högsta kvalité och design som slår det mesta. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-jeeo-maya.pdf"><b><u>Produktblad hittar du här!</u></b></a> <BR> 54555
JEE-O Badkar Maya Vit
JEE-O Badkar Maya Vit
JEE-O Badkar Maya Vit

JEE-O Badkar Maya Vit

1710 x 890 x 570 mm

Jee-o
40916 SEK / st.
54555 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 25-SBM040

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkar JEE-O Maya är ett fristående badkar med elegant design. Den har integrerat överfyllnadsskydd. Alla badkar från JEE-O är tillverkade i DADOquartz som är resistent mot repor och nötning.
DADOquartz är ett stenmaterial blandat av quartz och resin. 25 års garanti. Att ha ett badkar är livskvalité. Att unna sig ett varmt och skönt bad är ett enkelt sätt av få avkoppling från vardagen. Med ett badkar från JEE-O får du högsta kvalité och design som slår det mesta. Produktblad hittar du här!

Specifikationer

VarumärkeJee-o
SerieMaya
TypBadkar
FärgVit
YtaMatt
Längd1710 mm
Bredd890 mm
Höjd570 mm
Volym195 L
Baddjup450 mm
FormOval
MaterialDADOquartz
Vikt (kg)100 kg
Blandare
Bottenventil
Överfyllnadsskydd
PlaceringFristående
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop