product
13392JEE-O Badkar Dubai Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/jee-o-badkar-dubai-vit-13392?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/badkar-jee-o-dubai2-stonefactory.jpgInStock28166SEK/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarBadkar JEE-O Dubai är ett fristående badkar med elegant design. Den har integrerat överfyllnadsskydd. Alla badkar från JEE-O är tillverkade i DADOquartz som är resistent mot repor och nötning. DADOquartz är ett stenmaterial blandat av quartz och resin. 25 års garanti. Att ha ett badkar är livskvalité. Att unna sig ett varmt och skönt bad är ett enkelt sätt av få avkoppling från vardagen. Med ett badkar från JEE-O får du högsta kvalité och design som slår det mesta. <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Produktblad-jeeo-dubai.pdf"><b><u>Produktblad hittar du här!</u></b></a> <BR> 37555
JEE-O Badkar Dubai Vit
JEE-O Badkar Dubai Vit

JEE-O Badkar Dubai Vit

1650 x 830 x 500 mm

Jee-o
28166 SEK / st.
37555 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 25-SBM059

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Badkar JEE-O Dubai är ett fristående badkar med elegant design. Den har integrerat överfyllnadsskydd. Alla badkar från JEE-O är tillverkade i DADOquartz som är resistent mot repor och nötning.
DADOquartz är ett stenmaterial blandat av quartz och resin. 25 års garanti. Att ha ett badkar är livskvalité. Att unna sig ett varmt och skönt bad är ett enkelt sätt av få avkoppling från vardagen. Med ett badkar från JEE-O får du högsta kvalité och design som slår det mesta. Produktblad hittar du här!

Specifikationer

VarumärkeJee-o
SerieDubai
TypBadkar
FärgVit
YtaMatt
Längd1650 mm
Bredd830 mm
Höjd500 mm
Volym275 L
Baddjup380 mm
FormOval
MaterialDADOquartz
Vikt (kg)80 kg
Blandare
Bottenventil
Överfyllnadsskydd
PlaceringFristående
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop