• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
14762Swebad Sandhamn Bubbelbadkar 1800x1200x680 mm 535Lhttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/badkar/bubbelbadkar/swebad-scala-bubbelbadkar-1200x680x1800mm-535l?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Swebad-Sandhamn-Bubbelbadkar-inspiration-Stonefactory.jpgInStock48995SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/bubbelbadkarSandhamn Bubbelbadkar från Swebad har full utrustning och dubbla pumpsystem för maximal njutning. Badytan är väl genomtänkt där två fullvuxna personer kan sträcka ut sig och njuta av sitt egna hemma spa. För att höja lyxkänslan ytterligare så finns det även ljusterapi, vattenvärme, ställbara jets samt rygg- och fotmassage! <P> När du ska välja bubbelbadkar är det viktigt att du funderar kring utrymmet och placeringen likväl som på den tekniska funktionaliteten. Swebads sortiment av bubbelbadkar och massagebadkar innefattar olika mått och funktioner. Teknologierna i de olika badkaren skiljer sig också åt. Några har vattenmassagesystem som är roterande vattenstrålar som pumpas in i karet med miljontals små luftbubblor, andra luftmassagesystem där små, små luftbubblor masserar kroppen genom ett blåsaggregat i ett mjukt flöde. <P> Badkaret är tillverkat i vitt förstärkt sanitetsakryl vilket håller vattnets värme längre tillsammans med en kraftfull vattenvärmare på 1500 W vilket låter dig uppnå den perfekta vattentemperaturen med hjälp av en inbyggd digital termometer. Materialvalen är väl genomtänka då det innebär att det är enkelt vid rengöring och polering vid eventuella skador eller repor. <P> Energisnålt bubbelbadkar. Du ska kunna använda ditt massagebad ofta. Swebad Sandhamn har låg energiförbrukning, ca 650 kWh per år. Baserat på ca 20 minuters bad 1 dag i veckan. <b>INGÅR</b> <ul> <li>Ljudsystem via Bluetooth</li> <li>Ljusterapi</li> <li>Sargblandare med kran, duschmunstycke och blandare</li> <li>Ozonrengöring</li> <li>Säkerhetssystem</li> <li>Digital kontrollpanel som visar tid, temperatur samt tillgängliga funktioner</li> <li>Roterande ryggmassage</li> </ul> 48995

Swebad Sandhamn Bubbelbadkar 1800x1200x680 mm 535L

Sandhamn är ett exklusivt massagebad med dubbelt pumpsystem, utrustat för att möta alla önskemål om ett perfekt hemmaspa. Är du på jakt efter det optimala hemma spat så är detta något för dig!
swebad
48995 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 3056

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory