• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
13666Bathlife Badkar Stilla Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-badkar-stilla-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bathlife-badkar-stilla-vit-inspo-stonefactory.se.jpgInStock6510SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkarEtt värmande bad är avkopplande och det skapar en harmonisk känsla i både kropp och själ. I detta badkar kan du ligga bekvämt och med stil. Gjort i sanitetsakryl förstärkt med glasfiber som är mycket reptåligt och lätt att rengöra. Med stilren formgivning och mjuk skålad insida kommer detta kar ta ditt badrum till en helt ny nivå! Produkten levereras komplett med bottenventil, justerbara fötter och avloppsslang. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-badkar-stilla-vit-mattskiss.pdf"><b>Klicka här för måttskiss</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td><b>Varumärke:</b></td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td><b>Serie:</b></td> <td>Stilla</td> </tr> <tr> <td><b>Färg:</b></td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td><b>Material:</b></td> <td>Akryl</td> </tr> <tr> <td><b>Front och Gavel:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Bredd:</b></td> <td>700 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Längd:</b></td> <td>1520 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Höjd:</b></td> <td>580 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Baddjup:</b></td> <td>470 mm</td> </tr> <tr> <td><b>Blandare:</b></td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td><b>Bottenventil:</b></td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td><b>Överfyllnadsskydd:</b></td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td><b>Form:</b></td> <td>Rektangulär</td> </tr> <tr> <td><b>Antal personer:</b></td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td><b>Typ:</b></td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td><b>Vikt:</b></td> <td>60 kg</td> </tr> <tr> <td><b>Leveranstid:</b></td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>10500
Bathlife Badkar Stilla Vit
Bathlife Badkar Stilla Vit
Bathlife Badkar Stilla Vit
Bathlife Badkar Stilla Vit

Bathlife Badkar Stilla Vit

bathlife


6 510 kr
10 500 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 790582

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Ett värmande bad är avkopplande och det skapar en harmonisk känsla i både kropp och själ. I detta badkar kan du ligga bekvämt och med stil.
Gjort i sanitetsakryl förstärkt med glasfiber som är mycket reptåligt och lätt att rengöra. Med stilren formgivning och mjuk skålad insida kommer detta kar ta ditt badrum till en helt ny nivå! Produkten levereras komplett med bottenventil, justerbara fötter och avloppsslang. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Bathlifes mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för måttskiss

Varumärke: Bathlife
Serie: Stilla
Färg: Vit
Material: Akryl
Front och Gavel: Ja
Bredd: 700 mm
Längd: 1520 mm
Höjd: 580 mm
Baddjup: 470 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Överfyllnadsskydd: Nej
Form: Rektangulär
Antal personer: 1 st
Typ: Fristående
Vikt: 60 kg
Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop