product
8591Bathlife Badkar Slumra Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/bathlife-badkar-slumra-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/badkar-bathlife-slumra-vanster-stonefactory_se.jpgInStock3444SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/mellandagsreaBathlife levererar ett prisvärt badkar med många valmöjligheter helt utan att tumma på kvalitet eller badkomfort. Karet levereras komplett med sido- och fast frontsida, bottenventil och avloppslang. OBS karets sidopanel samt frontpanel går ej att ta loss. Karet är gjort i sanitetsakryl som är förstärkt med glasfiber för extra hållbarhet. Välj ovan mellan höger- och vänster utförande samt mellan tre olika längder! Levereras med justerbara fötter. Slumra finns både som vänster och högerutförande. Kom ihåg att välja rätt modell enligt bilden. Modell vänster placeras i ett vänster hörn, och höger placeras i ett höger hörn. När vi väljer modell vänster är det vänster hörn som inte har en gavelfront. Badkaren kan fås i längderna 1500, 1600 eller 1700 mm. Benen på karet är justerbara. Höger modell har bottenventilen på höger sida och rygglutning till vänster. Vänster modell har bottenventilen på vänster sida och rygglutning till höger. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-badkar-slumra-vit-1500-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för måttskiss 1500</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-badkar-slumra-vit-1600-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för måttskiss 1600</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/bathlife-badkar-slumra-vit-1700-stonefactory.se.pdf"><b>Klicka här för måttskiss 1700</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Bathlife</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Slumra</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Sanitetsakryl, glasfiber</td> </tr> <tr> <td>Front och Gavel:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1500 mm / 1600 mm / 1700 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>750 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>550 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>410 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Överfyllnadsskydd:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Form:</td> <td>Rektangulär</td> </tr> <tr> <td>Antal personer:</td> <td>1 st</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Hörnbadkar</td> </tr> <tr> <td>Vikt:</td> <td>31 kg / 32 kg / 34 kg</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>3-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table> <br>5299
Bathlife Badkar Slumra Vit
Bathlife Badkar Slumra Vit

Bathlife Badkar Slumra Vit

Flera storlekar

bathlife
Observera det dynamiska lagersaldot innan ni lägger er order. När du väljer önskad storlek/modell i listan så uppdateras leveransinformationen.

3444 SEK / st.
5299 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-01-29

Artikelnummer: 728106

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bathlife levererar ett prisvärt badkar med många valmöjligheter helt utan att tumma på kvalitet eller badkomfort. Karet levereras komplett med sido- och fast frontsida, bottenventil och avloppslang.
OBS karets sidopanel samt frontpanel går ej att ta loss. Karet är gjort i sanitetsakryl som är förstärkt med glasfiber för extra hållbarhet. Välj ovan mellan höger- och vänster utförande samt mellan tre olika längder! Levereras med justerbara fötter. Slumra finns både som vänster och högerutförande. Kom ihåg att välja rätt modell enligt bilden. Modell vänster placeras i ett vänster hörn, och höger placeras i ett höger hörn. När vi väljer modell vänster är det vänster hörn som inte har en gavelfront. Badkaren kan fås i längderna 1500, 1600 eller 1700 mm. Benen på karet är justerbara. Höger modell har bottenventilen på höger sida och rygglutning till vänster. Vänster modell har bottenventilen på vänster sida och rygglutning till höger. Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.
Klicka här för måttskiss 1500
Klicka här för måttskiss 1600
Klicka här för måttskiss 1700

Varumärke: Bathlife
Serie: Slumra
Färg: Vit
Material: Sanitetsakryl, glasfiber
Front och Gavel: Ja
Längd: 1500 mm / 1600 mm / 1700 mm
Bredd: 750 mm
Höjd: 550 mm
Baddjup: 410 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Överfyllnadsskydd: Nej
Form: Rektangulär
Antal personer: 1 st
Typ: Hörnbadkar
Vikt: 31 kg / 32 kg / 34 kg
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeBathlife
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop