product
8233Nordhem Badkar Lysekil Lucite Vithttps://www.stonefactory.se/badrumsinredning/nordhem-badkar-lysekil-lucite-vit-?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/nordhem-badkar-lysekil-lucite-vit--krom-stonefactory_se.jpgInStock29480SEK/badrumsinredning/badrumsinredning/badkar/badrumsinredning/badkar/moderna-badkar/badrumsinredning/badkar/badkar-med-lejnontassarTidlöst badkar i raffinerad fransk stil! Perfekt för den som behöver ett designbadkar för att piffa upp sin badrumsmiljö. Välj mellan antingen snygga krom- och mässingtassar! Badkar Lysekil andas formligen lyx och smakfullhet utan att kompromissa på funktionalitet och bekvämlighet. Observera att detta är en beställningsvara med <b>5 veckors</b> leveranstid! <b>Ingår</b> Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. <b>Lucite</b> Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-badkar-lysekil-lucite-vit-produktblad.pdf"><b>Klicka här för produktblad och måttskiss</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/nordhem-fristaende-montering.pdf"><b>Klicka här för monteringsanvisning</b></a> <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Nordhem</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Lysekil</td> </tr> <tr> <td>Färg:</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Material:</td> <td>Lucite</td> </tr> <tr> <td>Längd:</td> <td>1800 mm</td> </tr> <tr> <td>Bredd:</td> <td>800 mm</td> </tr> <td>Höjd:</td> <td>680 mm</td> </tr> <tr> <td>Baddjup:</td> <td>360 mm</td> </tr> <tr> <td>Blandare:</td> <td>Nej</td> </tr> <tr> <td>Bottenventil:</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Typ:</td> <td>Fristående</td> </tr> <tr> <td>Volym:</td> <td>220 l</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid:</td> <td>Beställningsvara, <b>5 veckors</b> leveranstid</td> </tr> </tbody> </table>36850
Nordhem Badkar Lysekil Lucite Vit
Nordhem Badkar Lysekil Lucite Vit
Nordhem Badkar Lysekil Lucite Vit

Nordhem Badkar Lysekil Lucite Vit

Välj mellan mässing eller krom

nordhem


29480 SEK / st.
36850 SEK / st.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: BLY1880LFDM

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tidlöst badkar i raffinerad fransk stil! Perfekt för den som behöver ett designbadkar för att piffa upp sin badrumsmiljö. Välj mellan antingen snygga krom- och mässingtassar! Badkar Lysekil andas formligen lyx och smakfullhet utan att kompromissa på funktionalitet och bekvämlighet.
Observera att detta är en beställningsvara med 5 veckors leveranstid! Ingår Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör. Lucite Med Lucite får man 10 års garanti och har samma fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Med bra hållbarhet och execeptionell styrka. Den har även en fantastisk färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot kroppen.
Klicka här för produktblad och måttskiss
Klicka här för monteringsanvisning

Varumärke: Nordhem
Serie: Lysekil
Färg: Vit
Material: Lucite
Längd: 1800 mm
Bredd: 800 mm
Höjd: 680 mm
Baddjup: 360 mm
Blandare: Nej
Bottenventil: Ja
Typ: Fristående
Volym: 220 l
Leveranstid: Beställningsvara, 5 veckors leveranstid

Specifikationer

VarumärkeNordhem
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop