• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/bathlife-tassbadkar-chilli-1300-stonefactory_se.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/bathlife-tassbadkar-chilli-1300-stonefactory_se.jpg"}
category

Badkar

Badkaret är en stor detalj i ett badrum och bör därför väljas med omsorg. Då badkaret oftast tar upp mest plats i ett badrum är det viktigt att tänka igenom vilja detaljer och känslor man vill förmedla. Det är även viktigt att tänka igenom placeringen av badkaret. Ska det vara fristående eller ska det stå mot en vägg? Gällande linjer och mjuka värden, så ska man tänka på vilken typ av atmosfär man vill inge. Är det ett tidlöst, klassiskt badrum så kanske ett badkar med lejontassar kan vara något. Vill man istället jobba med rena och avskalade linjer så kanske man ska titta på badkar med mjukare linjer som ger en mer modern känsla. Valmöjligheterna är nästan oändliga, men vi har här valt ut ett sortiment av badkar som vi tror ska passa just er.

Vanliga frågor

Hur stort badkar behöver man?

När du väljer storlek på ditt badkar är det viktigt att ta hänsyn till storleken på ditt badrum samt var du avser placera badkaret. Genomsnittsmåtten på ett badkar i Sverige är 70 cm i bredd och 160 cm i längd. Det är viktigt att välja en storlek på ditt badkar som passar din personliga stil och preferens

Vilket material är bäst på badkar?

Du finner badkar i en mängd olika material. Badkar gjorda i akrylmaterial är moderna och formbara, du får ett badkar av hög kvalitet till ett bra pris. Ytterligare material är gjutenmarmor, mineralkomposit och plåt. Gjutenmarmor och mineralkomposit bibehåller värmen på vattnet på ett effektivt sätt och är formbart. Plåtbadkar är betydligt billigare och materialet är inte lika känsligt. Det vanligaste är badkar gjorda i stål eller emalj då materialet är väldigt tåligt.

Vad bör jag tänka på innan jag beställer ett badkar?

Det finns några viktiga aspekter du måste tänka på innan du väljer ett badkar. Det första du måste göra är att se över utrymmet i badrummet, får du plats med ett badkar? Det är även viktigt att tänka var i badrummet badkaret ska stå. Vidare måste du bestämma dig om du vill ha ett fristående eller ett inbyggt badkar. Hur vill du att badkaret ska se ut, vad ska badkaret ha för form och utseende? Ska det finnas möjlighet att duscha i badkaret?. Det är även viktigt att anpassa valet av badkar till personen som ska använda det. Är det många som ska använda badkaret vore ett större badkar att föredra.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory