product
6096Alterna Basic tvättställhttps://www.stonefactory.se/alterna-basic-tvattstall?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/AlternaBasicTvattstall2.pngInStock869SEKAlterna Basic är en badrumsserie med stilren och modern design där funktionalitet kommer i första rummet. Möblerna är designade för att på ett bekvämt sätt göra vanliga badrumssysslor så smidiga som möjligt och är alla lätta att rengöra. Handfat i porslin för hemmabruk. Löst tvättställ utan blandare. För konsolmontage. Konsoler ingår inte. Ingår i basic serien, kombinera gärna med Alterna Basic underskåp. <BR> <BR> <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke:</td> <td>Alterna</td> </tr> <tr> <td>Serie:</td> <td>Basic</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>ca 5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>869
  • Hem
  • Alterna Basic tvättställ
Alterna Basic tvättställ
Alterna Basic tvättställ

Alterna Basic tvättställ

Alterna
Alterna Basic tvättställ. Löst tvättställ utan blandare. För konsolmontage. Konsoler ingår inte.
869 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 7606532

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Alterna Basic är en badrumsserie med stilren och modern design där funktionalitet kommer i första rummet. Möblerna är designade för att på ett bekvämt sätt göra vanliga badrumssysslor så smidiga som möjligt och är alla lätta att rengöra.
Handfat i porslin för hemmabruk. Löst tvättställ utan blandare. För konsolmontage. Konsoler ingår inte. Ingår i basic serien, kombinera gärna med Alterna Basic underskåp.

Varumärke: Alterna
Serie: Basic
Leveranstid ca 5 arbetsdagar

Specifikationer

VarumärkeAlterna
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop