Varumärken
Prisintervall
29 kr5.800 kr
VISAR 1-30 (1184)1 2 3 ... 40 Sista 100 per sida

Kakel på nätet med hemleverans ­du hittar garanterat ett snyggt kakel hos oss

kakel på nätet med hemleverans
Idag är det enkelt att handla bra kvalitetskakel på nätet. Ni får en bra översikt över vårt breda kakelsortiment med rättvisande och bra produktbilder. Idag har vi ett av Sveriges bredaste kakelsortiment från flera välkända kakelleverantörer som samtliga tillhandahåller kakel av absolut högsta kvalitet och med fraktfri hemleverans.

Kakel sätts på vägg och är en självklarhet i de flesta badrum och kan ofta kompletteras med våra övriga produkter som med fördel används som fondvägg för att skapa ett exklusivt men samtidigt personligt och varmt badrum. Blanda gärna vårt snygga kakel med mosaik eller varför inte en snygg granitkeramik?


Kakel i tiden Vi på stonefactory har noga valt ut kakelserier från de största och bästa kakelleverantörerna i Sverige. Med vårt kakelsortiment kan du känna dig trygg att du faktiskt får det du vill ha. Vi har allt från snyggt kakel, modernt kakel men även klassiskt tidlöst kakel. Det bästa av det bästa. Självklart ordnar vi så att allt kommer levererat hem till dig med fraktfri hemleverans med bud så att du slipper åka fram och tillbaka och bära kakel. Vi tycker det ska vara enkelt och smidigt att handla kakel online. Smart va?